هوش برون فردی چیست؟
افرادی که دارای هوش برون فردی هستند ، در برقرار کردن ارتباط و تعامل با دیگران و هم چنین فهم و درک آنها توانایی بالایی دارند.
این افراد سعی می کنند چیزها را از نقطه نظر آدم های دیگر ببینند تا بفهمند آنها چگونه احساس می کنند و می اندیشند.
این افراد در فهمیدن منظور و احساسات افراد اطرافشان، توانایی ویژه ای دارند.
آنها از مهارت های کلامی و غیرکلامی مانند تماس چشمی استفاده می کنند.
این افراد از گفتگو با دیگران لذت می برند و اغلب دوستان زیادی دارند.
برای پرورش یک فرزند اجتماعی که توانایی فوق العاده ای در بر قرار کردن ارتباط با دیگران داره باید به ارتقا این هوش که در وجودش داره کمک کنیم.
هوش برون فردی به معنای توانایی ارتباط بر قرار کردن با دیگران و فهم و درک نیت ها،انگیزه ها و خواسته های اون هاست.
پدران و مادران آینده نگر جهت آماده کردن کودکانشون برای فعالیت و کار های گروهی و حضور موثر در اجتماع از همون ابتدا و در قالب های بازی و سرگرمی و طی یک فرآیند مداوم و پیوسته این هوش را در کودکان ارتقا میدن.
ضرورت یادگیری هوش اجتماعی یا برون فردی
کودکانی که هوش اجتماعی یا برون فردی بالایی دارند، از صحبت کردن با همسالانشون لذت میبرن، به راحتی با بزرگترها ارتباط برقرار میکنن و کمتر خجالت میکشن، در اغلب اونها هوش کلامی هم ارتقا پیدا میکنه و علاوه بر اون به مرور زمان از تماس چشمی و زبان بدن هم برای برقراری کانال ارتباطی با دیگران استفاده میکنند.
بدون شک شما از داشتن چنین فرزندی به خودتون میبالید.
این افراد در آینده هم بسیار موفق خواهند بود، اونها میتونن وارد پوست دیگران بشن ، از نقطه نظر اونها به جهان نگاه کنند و خیلی خوب آدم هارو درک کنن.
مثل بازیگران،مشاوران،مددکاران اجتماعی و پرستاران.
با افزایش هوش برون فردی کودک شما در اجتماع به شخصیتی تبدیل میشه که در گروه آرامش برقرار میکنه و همکاری رو در اون تشویق میکنه و به فردی امین و دوست داشتنی از جانب دیگران شناخنه میشه.