فرزند موفق

تربیت فرزند موفق همواره یکی از دغدغه های مهم والدین به حساب می آید.

فرزند موفق من

پدر و مادر ها بر اساس تجارب شخصی که دارند تصمیمی میگیرند که چگونه و از چه راهی فرزند خود را تربیت کنند تا در جامعه فرد کامل و موفقی بسازند.

مطالعات اخیر در موضوع موفقیت نشان میدهد که شاخصه iq به تنهایی نقش چندانی در موقعیت افراد ایفا نمیکنه بلکه در کنار آن صبر ، کوشش، تلاش و .... نسبت به iq  گزینه های مهمتری هستند.

بر این اساس ایجاد توسعه برخی از مهارت از سنین کودکی به حساب می آید و پایه ای از موفقیت فرزندان در آینده است

  • تمرکز بر خودآگاهی و نیروی درون
  • تفکر خلاق داشتن
  • افزایش اعتماد به نفس و خود اتکایی
  • مدیریت کردن وظایف محوله
  • تقویت روحیه پرسشگری
  • تقویت استقلال شخصیت
  • تمرین ایجاد نظم
  • کنترل خشم و پرخاشگری
  • آموزش مذاکره و گفتگو
  • استعداد و علاقه مندی ها در زمینه غیرشخصی مثل ورزش موسیقی و ...

موفقیت و خوشبختی هر فردی، ریشه در کودکی اون داره!

ما والدین اگر بخواهیم فرزندانمان در آینده، افرادی موفق و خوشبخت باشند و در زندگی احساس رضایتمندی کنند، از همین کودکی باید مهارت ها و توانایی های لازم را به آنها بیاموزیم و فرزند خود را موفق، پرورش دهیم.

موفقیت هر فردی بستگی به هوش و استعداد اون دارد و هرگاه انسان در مسیر استعدادهایش قدم بردارد، احساس خوشبختی و رضایتمندی بیشتری دارد.

تمامی انسان ها ذاتا از هوش و استعداد در سطوح مختلف برخوردارند ولی برای شکوفایی اون نیازه که در همون سالهای کودکی مسیر درست رو تشخیص بدن و هوش و استعداد خود پرورش و تقویت نمایند.

به عقیده ی بسیاری از متخصصان حوزه ی کودک،سنین تولد تا هفت سالگی دوره ی حیاتی برای یادگیری مهارت های زندگی به شماره میره.در این مدت توسعه ی مغز کودکان فرایند بسیار پیچیده ای رو طی میکنه.که تاثیر اون تا پایان عمر فرد رو همراهی میکنه.

این مسئولیت بزرگ بر دوش پدرمادرهاست که همواره به فکر پرورش هوش و استعداد فرزندانشون باشن و مهارت های مورد نیاز اون هارو برای رسیدن به آینده ای روشن و موفق به اون ها یاد بدن.

این مفاهیم رو باید به گونه ای جذاب و از طریق بازی های هدفمند به بچه ها آموزش داد، ما باید لحظه به لحظه فرایند رشد و پرورش استعداد های اون هارو ارزیابی و بررسی کنیم.

به عنوان مثال؛ باید موسیقی رو وارد زندگی کودک بشه و مثلا با اونها آواز بخونیم.به تقویت ارتباط کودک با طبیعت توجه کنیم، برای بهبود روابط بچه ها با همسالان و افراد مرتبط برنامه ریزی داشته باشیم و به شناخت کودک از خودش کمک کنیم.

والدین باید به کودک کمک کنند تا برای ایجاد نظم تمرین کنه و دارای اعتماد به نفس و عزت نفس باشه و با قدرت حل مسئله و کنترل بحران بتونه نا کامی ها و مشکلات زندگی رو شکست بده.

ما باید احساس مسئولیت پذیری رو در کودک افزایش بدیم و اون رو در انجام کار های گروهی تقویت کنیم.

تمامی این ها بخشی از مواردی هستند که پدر مادر ها همواره باید بهشون توجه ویژه داشته باشند تا بتونن از دیدن موفقیت و خوشبختی فرزندانشون در آینده لذت ببرند.

بازی فکری جدید هوشکا چیست؟